ЗА НАС


ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО

Нашият опит в строителството е гаранция, че ние работим професионално и отговорно. Нашата мисия е да създаваме здрави и устойчиви домове за десетилетия напред.


РАЗУМНИ ЦЕНИ

Избирайки нашата фирма, Вие получавате индивидуална оферта с ясни и прозрачни условия. Цените, които ще Ви предложим са реални и справедливи. Обадете ни се!


ГАРАНЦИЯ

Предлагаме гаранция за качеството на строителните материали и за извършените строително-ремонтни дейности. Вашето удовлетворение и сигурността на Вашия дом са приоритет за нас!

КОИ СМЕ НИЕ?

Build PokrivStroi е професионална фирма за ремонт и изграждане на покриви. През последните 12 години работим по различни частни и корпоративни проекти, свързани с изграждането, хидроизолацията и ремонта на покривни конструкции. Нашите експерти в областта на строителството гарантират високото качество на всеки ремонт, с които ние се заемем!

Работим с качествени материали с доказан произход! Материалите и професионализма на нашия екип Ви гарантират устойчив и здрав покрив за години напред! Ако покривът Ви има нужда от ремонт, ние можем да го направим по най-добрия начин!

КОНТАКТ С НАС >

КОНТАКТИ

Локация

Работим на територията на цялата страна!

Телефон

0879192988

Email

buildingstroipokriv@gmail.com